Overname adviseur

Doe beroep op een overname adviseur

Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies van een overname adviseur ? Dan bent u bij Fusio aan het juiste adres! Marc Peeters en Wim Verstockt van Fusio zijn gespecialiseerd overnamebemiddeling en vastgoedprojecten. Ze begeleiden u graag in het overgangsproces dat in werking wordt gezet bij een bedrijfsovername. Fusio is uw vakkundige en discrete partner.

Een onderneming overnemen met behulp van een overname adviseur

Fusio biedt financiële, juridische en praktische begeleiding op allerlei gebieden. U kan rekenen op hulp in verband met:

  • De bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf ;
  • Overname/verkoopproces van ondernemingen, activiteiten en bedrijfsgoederen;
  • Het verkoopmemorandum;
  • Samenstelling van het bedrijfsprofiel;
  • De integrale coördinatie van het verkoopproces;
  • Het onderhandelingstraject;
  • De contractuele besprekingen;

Kortom: de werkzaamheden van Fusio zijn zeer uiteenlopend.

Fusio staat aan uw zijde

U kan beroep doen op een overname adviseur voor zeer uiteenlopende situaties waarmee u als bedrijfsleider, aandeelhouder of Raad van Bestuur mee geconfronteerd wordt. Dit gaat van een uitbreiding via acquisitie van een andere onderneming tot verticale of horizontale integratie of een versnelde groei.

Het zijn stuk voor stuk belangrijke stappen die bepalend kunnen zijn voor de toekomst van een bedrijf. Fusio zal gedurende heel het proces uw belangen bewaken en verdedigen. Wij werken met u samen om tot een optimale transactie te komen voor u en uw bedrijf.

Meer informatie

Wilt u onafhankelijke begeleiding van een gespecialiseerde overname adviseur? Aarzel dan niet en contacteer Fusio! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer: +32 (0)9 222 69 70. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder!

Contacteer ons vrijblijvend