Wie zijn we

 Foto-Wim-Verstockt-2014-300x225Marc Peeters heeft zijn vorming Handelsingenieur aangevuld met een Postgraduaat Sales- & Marketingmanagement en een Postgraduaat Vastgoedkunde en een KMO-Excellence (Vlerick).
Na een management carrière in de IT sector ging Marc Peeters zich – sinds 1992 – toeleggen op de bemiddeling in bedrijfsvastgoed en in de overnamebemiddeling van middelgrote ondernemingen.

 

Foto Wim Verstockt (2014)Wim Verstockt stapte na een kort verblijf aan de balie van Gent over naar het bedrijfsleven. Hij vulde zijn diploma Rechten aan met een Licentiaat in Management (Vlerick School) en met een Postgraduaat in de Vastgoedkunde en een Postgraduaat in Financiewezen.
Sinds 1996 is Wim Verstockt onafhankelijk adviseur voor investeringen in vastgoed. Hij heeft verschillende vastgoedprojecten in binnen- en buitenland helpen realiseren.

Zowel Marc Peeters (Salenko M&A) als Wim Verstockt (Rei Consult bvba) hebben ervaring met het verhandelen van aandelen, het waarderen van ondernemingen, het analyseren van Business plans en het begeleiden van – al dan niet – complexe overdracht processen.

Contacteer ons vrijblijvend