Fusie en overname adviseur

Overname van een bedrijf

Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies van een ervaren fusie en overname adviseur? Dan bent u bij Fusio aan het juiste adres! Wij hebben namelijk veel ervaring met dit soort veranderingen en wij kunnen u dan ook geheel onafhankelijk begeleiden en adviseren. Ons bedrijfsovernameadvies zorgt ervoor dat het proces vlot verloopt en vergroot de kans op succes. De adviseurs van Fusio staan u graag bij tijdens de overname van een bedrijf.

Wie is fusio?

Fusio biedt ondersteuning en advies op allerlei gebieden. Zo helpen we u met een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf en bieden we u financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overnameproces van een onderneming, bedrijfsgoederen en activiteiten.

Daarnaast kunt u ook voor de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum beroep doen op advies van een ervaren fusie en overname adviseur van Fusio. Verder begeleiden we u in de integrale coördinatie van het verkoopproces, in het onderhandelingstraject en in de contractuele besprekingen. Kortom: de werkzaamheden van Fusio zijn zeer uitgebreid.

Begeleiding op maat van een fusie en overname adviseur

Een versnelde groei, opvolgingsproblematieken, uitbreiding via acquisitie van een andere onderneming of horizontale of verticale integratie: het is slechts een kleine greep overwegingen waarmee bedrijfsleiders, de Raad van Bestuur of aandeelhouders van een onderneming geconfronteerd kunnen worden. Het zijn zeer belangrijke stappen in het bestaan van een bedrijf die bepalend kunnen zijn voor de toekomstige situatie van uw onderneming.

Uw fusie en overname adviseur bewaakt en verdedigt uw belangen en werkt gericht met u samen om tot de meest optimale transactie te komen voor u en uw onderneming. In welke situatie u en uw onderneming zich ook bevinden.

Neem vandaag nog contact op met uw fusie en overname adviseur!

Wilt u onafhankelijke begeleiding van een fusie en overname adviseur van Fusio? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op +32 (0)9 222 69 70. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van meer informatie!

Contacteer ons vrijblijvend