Bedrijfsovername

Bent u van plan om binnenkort grote veranderingen in uw bedrijf aan te brengen? Bent u van plan een concurrent in zijn geheel over te nemen of wilt u kiezen voor een bedrijfsovername? Dat kan een zeer verstandige keuze zijn! Door advies voor een bedrijfsovername in de arm te nemen kunt u uw kansen op succes vergroten. Immers, u kiest voor onafhankelijk bedrijfsovername advies van Fusio die veel ervaring heeft met dit soort veranderingen, Fusio kan u dan ook goed begeleiden bij een bedrijfsovername.

Fusio voor advies bij uw bedrijfsovername

bedrijfsovername

Fusio is uw partner op het gebied van bedrijfsovername en het veranderen van uw eigen organisatie. Dankzij deze ervaren professionals van Fusio is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter te maken, kunt u een bedrijfstak overnemen of afstoten en kunt u daarna genieten van een welverdiend pension. Dit wetende dat uw opvolging goed geregeld is en het bedrijf blijft bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties van bedrijfsovername het advies van Fusio inroepen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van Fusio voor advies bij uw bedrijfsovername in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • het coördineren van de due diligence voor de koper en
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.
  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;

Kies voor succes, kies voor bedrijfsovername advies van Fusio

Kies voor de toekomst van uw organisatie, kies voor een succesvolle voortzetting of uitbreiding van uw werkzaamheden. Kies voor de mogelijkheden die bedrijfsovername advies van Fusio u biedt. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend