Verkoop bedrijf

Staat u op het punt om uw bedrijf te verkopen? Dan bent u bij Fusio aan het juiste adres. Wij hebben namelijk veel ervaring met dit soort veranderingen en we kunnen u dan ook geheel onafhankelijk adviseren. Ons bedrijfsovernameadvies vergroot de kans op succes en zorgt ervoor dat het gehele proces soepel verloopt. Fusio staat u graag bij tijdens de verkoop van uw bedrijf!

Wie is Fusio?

Bestaand bedrijf overnemen

Fusio is een professionele overnamebemiddelaar die als vakkundige en discrete partner functioneert. Wij bezitten over een uitgebreid netwerk van bedrijfsleiders en organisaties in alle financieel-economische domeinen, en beschikken over een bijzondere expertise in alle domeinen van vastgoed en patrimoniumvennootschappen. Wij begeleiden u vanaf de voorbereiding tot de daadwerkelijke aan- of verkoop van het bedrijf. Daarbij bewaken en verdedigen we uw belangen en werken we gericht met u samen om tot de meest optimale transactie te komen voor u en uw bedrijf.

Overgangsproces bij de verkoop van uw bedrijf

Bij de aankoop of overdracht van een bedrijf kan men niet over één nacht ijs gaan. Het overgangsproces moet gekend en beheerst worden. Fusio kan u daarbij helpen. Wij onderscheiden in dit proces vier belangrijke fases:

  • Initiatiefase
  • Administratieve fase
  • Uitvoeringsfase
  • Operationele fase

De ene fase dient afgesloten te zijn voordat we tot de volgende fase over kunnen gaan.

Meer informatie

Fusio helpt u graag verder in het verkoopproces van uw bedrijf! Schroom niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar +32 (0)9 222 69 70.

Contacteer ons vrijblijvend