Overnemen bedrijf

Zit u te denken aan het overnemen van een bedrijf of om grote veranderingen in uw bedrijf door te voeren? Bent u van plan een concurrent in zijn geheel over te nemen of wilt u kiezen voor een bedrijfsovername? Dat kan een zeer goede keuze zijn! Door advies bij het overnemen van een bedrijf in de arm te nemen kunt u uw kansen op succes vergroten. Immers, u kiest voor onafhankelijk advies van Fusio bij het overnemen van een bedrijf. Fusio heeft veel ervaring met dit soort veranderingen en kan u dan ook goed begeleiden bij een bedrijfsovername.

Het overnemen van een bedrijf met Fusio

Overnemen bedrijf

Fusio is uw partner bij het overnemen van een bedrijf en het veranderen van uw eigen bedrijf. Dankzij deze ervaren professionals van Fusio is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter te maken, kunt u een bedrijfstak overnemen of afstoten en kunt u daarna genieten van een welverdiend pension. Dit wetende dat de overname goed geregeld is en het bedrijf zal blijven bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties bij het overnemen van een bedrijf het advies van Fusio inroepen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van Fusio voor advies bij het overnemen van een bedrijf in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • het coördineren van de due diligence voor de koper en
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;

Bij het overnemen van en bedrijf kiest u voor Fusio

Kies voor de toekomst van uw bedrijf, kies voor een succesvolle voortzetting of uitbreiding van uw werkzaamheden. Kies voor de mogelijkheden die bedrijfsovername advies van Fusio u biedt. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend