Overnamebemiddeling

Overnamebemiddeling door Fusio

Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies bij overnamebemiddeling? Dan raden wij u aan contact op te nemen met Fusio. Marc Peeters en Wim Verstockt van Fusio zijn gespecialiseerd in vastgoedprojecten en overnamebemiddeling. Ze hebben veel ervaring met dit soort veranderingen en kunnen u dan ook geheel onafhankelijk adviseren. Het gehele team van Fusio staat u graag bij tijdens de overname van een bedrijf!

Fusio staat aan uw zijde

Fusio is een ervaren professional op vlak van overnamebemiddeling en functioneert in deze situatie als vakkundige en discrete partner. Bedrijfsleiders, aandeelhouders en de Raad van Bestuur van een onderneming kunnen worden geconfronteerd met diverse belangrijke beslissingen. Deze complexe stappen in het bestaan van het bedrijf kunnen bepalend zijn voor de toekomst. Daarom werken we steeds gericht met u samen om tot de meest optimale transactie te komen. We staan in voor de bewaking en verdediging van uw belangen doorheen het proces. In welke situatie u en uw bedrijf zich ook bevinden.

Een bedrijf overnemen met behulp van Fusio

Bij een overnamebemiddeling raden wij u aan beroep te doen op een gespecialiseerde adviseur. Fusio biedt begeleiding op allerlei gebieden. We bieden u praktische, juridische en financiële begeleiding bij het hele overnameproces van ondernemingen, activiteiten en bedrijfsgoederen. Daarnaast helpen we u ook met een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf. Maar ook voor de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum kunt u bij ons terecht. Verder helpen we u ook bij de integrale coördinatie van het verkoopproces, in het onderhandelingstraject en in de contractuele beperkingen. Kortom, de werkzaamheden van Fusio zijn zeer uiteenlopend.

Geïnteresseerd in begeleiding van Fusio bij overnamebemiddeling?

Bent u opzoek naar een partij die gespecialiseerd is in overnamebemiddeling die u bijstaat bij het nemen van belangrijke en doorslaggevende beslissingen bij een overname? Aarzel dan niet en contacteer Fusio vandaag nog! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer: +32 (0)9 222 69 70. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons vrijblijvend