Overname KMO

Bent u bezig met een overname van een KMO? Schakel dan de hulp in van Fusio! De professionals van Fusio helpen u graag met hun expertise en ervaring en geven u advies bij de overname van een KMO in diverse situaties. Of u nu uw eigen KMO verkoopt of een KMO van een ander overneemt: Fusio is er voor u. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Fusio als professionele overnamebemiddelaar

Bestaand bedrijf overnemen

Schakelt u de hulp in van Fusio, dan brengt dat vele voordelen met zich mee. Hieronder vindt u enkele eigenschappen van Fusio:

  • professionele overnamebemiddelaar
  • vakkundige en discrete partner
  • uitgebreid netwerk van bedrijfsleiders en organisaties in alle financieel-economische domeinen
  • bijzondere expertise in alle domeinen van vastgoed en patrimoniumvennootschappen

Eigenaren Marc Peeters en Wim Verstockt zijn daarnaast ervaren in het verhandelen van aandelen, het waarderen van ondernemingen, het analyseren van businessplannen en het begeleiden van – al dan niet – complexe overdrachtprocessen.

De werkzaamheden van Fusio

U kunt de hulp van Fusio in diverse situaties inroepen. Bijvoorbeeld voor het vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten,begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen, integrale coördinatie van het verkoopproces of een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf. Dit is slechts een greep uit onze werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

De overname van een KMO gaat niet over één nacht ijs. Schakel daarom de hulp in van Fusio om dit overgangsproces op rolletjes te laten verlopen. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 (0)9 222 69 70. Fusio helpt u verder!

Contacteer ons vrijblijvend