Overname Expert

Doe beroep op een overname expert

Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies van een overname expert? Neem dan contact op met Fusio! Wij hebben namelijk veel ervaring met dit soort veranderingen en kunnen u dan ook geheel onafhankelijk adviseren. Ons advies zorgt ervoor dat het overnameproces soepel verloopt en vergroot bovendien de kans op succes. Zit u middenin een overgangsproces? Dan is Fusio uw discrete en vakkundige partner.

Een bedrijf overnemen met behulp van een overname expert

Fusio biedt financiële, juridische en praktische begeleiding op allerlei gebieden. U kan rekenen op steun en advies van uw overname expert in verband met:

  • Het verkoopmemorandum;
  • De bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf ;
  • De contractuele besprekingen;
  • Overnameproces van ondernemingen, activiteiten en bedrijfsgoederen;
  • De integrale coördinatie van het verkoopproces;
  • Het onderhandelingstraject;
  • Samenstelling van het bedrijfsprofiel;

Kortom: de werkzaamheden van Fusio zijn zeer uiteenlopend.

Fusio staat aan uw zijde

Een versnelde groei of uitbreiding via acquisitie van een andere onderneming, verticale of horizontale integratie of opvolgingsproblematieken: het is slechts een kleine greep overwegingen waarmee aandeelhouders, de Raad van Bestuur of bedrijfsleiders geconfronteerd kunnen worden. Het zijn allemaal belangrijke en complexe stappen in het bestaan van een onderneming die invloed hebben op de toekomst. Daarom is het belangrijk dat u geniet van advies en begeleiding op maat van een overname expert. De expert verdedigt en bewaakt uw belangen en werkt gericht met u samen om tot de meest optimale transactie te komen voor u en uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact op met uw overname expert!

Wilt u onafhankelijke begeleiding van een gespecialiseerde overname expert? Wacht dan niet langer en contacteer Fusio vandaag nog. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer: +32 (0)9 222 69 70. Wij helpen u graag verder!

Contacteer ons vrijblijvend