Overname bedrijven

Bent u van plan om binnenkort grote veranderingen in uw zaak aan te brengen? Bent u van plan een andere zaak in zijn geheel over te nemen of wilt u kiezen voor de overname van bedrijven? Dat kan een zeer verstandige keuze zijn! Door advies bij de overname van bedrijven in de arm te nemen kunt u uw kansen op succes vergroten. Immers, u kiest voor onafhankelijk bedrijfsovername advies van Fusio die veel ervaring heeft met dit soort ingrijpende bedrijfsveranderingen, Fusio kan u dan ook goed begeleiden bij de overname van bedrijven.

Contacteer ons vrijblijvend

Fusio voor advies bij overname van bedrijven

Overname bedrijven

Fusio is uw partner bij de overname van bedrijven en het veranderen van uw eigen zaak. Dankzij de ervaren professionals van Fusio is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter te maken, kunt u gehele bedrijven overnemen of afstoten en kunt u genieten van een welverdiend pension. Dit wetende dat uw opvolging goed geregeld is en uw bedrijven blijven bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties bij de overname van bedrijven het advies van Fusio inroepen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van Fusio voor advies bij de overname van bedrijven in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;
  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • het coördineren van de due diligence voor de koper en

Kies voor succes bij de overname van bedrijven

Kies voor de toekomst van uw bdrijven, kies voor een succesvolle voortzetting of uitbreiding van uw zakelijke werkzaamheden. Kies voor de mogelijkheden die bedrijfsovername advies van Fusio u biedt. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend