Overname bedrijf

Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies op het gebied van bedrijfsovername? Dan bent u bij Fusio aan het juiste adres! Marc Peeters en Wim Verstockt van Fusio zijn experts op het gebied van overnamebemiddeling en vastgoedprojecten. Zij staan u graag bij in het overgangsproces dat in werking wordt gezet bij de overname van een bedrijf. Zit u middenin een overgangsproces? Dan is Fusio uw vakkundige en discrete partner.

Fusio werkt met u samen

Bestaand bedrijf overnemen

Opvolgingsproblematieken, een versnelde groei of uitbreiding via acquisitie van een andere onderneming, verticale of horizontale integratie: het is slechts een kleine greep overwegingen waarmee bedrijfsleiders, de Raad van Bestuur of aandeelhouders van een onderneming geconfronteerd kunnen worden. Het zijn zeer belangrijke en vaak compexe stappen in het bestaan van een bedrijf die bepalend kunnen zijn voor de toekomst. Fusio bewaakt en verdedigt uw belangen en werkt gericht met u samen om tot de meest optimale transactie te komen voor u en uw bedrijf. In welke situatie u en uw bedrijf zich ook bevinden

Een bedrijf overnemen met behulp van Fusio

Fusio biedt begeleiding op allerlei gebieden. Zo helpen we u met een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf en bieden we u financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoopproces van ondernemingen, activiteiten en bedrijfsgoederen.Ook voor de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum kunt u bij ons terecht. Verder begeleiden we u in de integrale coördinatie van het verkoopproces, in het onderhandelingstraject en in de contractuele besprekingen. Kortom: de werkzaamheden van Fusio zijn zeer divers.

Meer informatie

Wilt u onafhankelijke begeleiding bij de overname van uw bedrijf? Aarzel dan niet en contacteer Fusio! Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op +32 (0)9 222 69 70. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van meer informatie!

Contacteer ons vrijblijvend