KMO overname

Bent u van plan om binnenkort grote veranderingen in uw zaak aan te brengen? Bent u van plan een ander KMO bedrijf gedeeltelijk over te nemen of wilt u kiezen voor een gehele overname van een KMO bedrijf? Dat kan een zeer verstandige keuze zijn! Door advies bij een KMO overname in de arm te nemen kunt u uw kansen op succes vergroten. Immers, u kiest voor onafhankelijk KMO overname advies van Fusio die veel ervaring heeft met dit soort ingrijpende bedrijfsveranderingen, Fusio kan u dan ook goed begeleiden bij de KMO overname.

Contacteer ons vrijblijvend

Fusio voor advies bij KMO overname

KMO overname

Fusio is uw partner bij de overname van een KMO en het veranderen van uw eigen KMO. Dankzij de ervaren professionals van Fusio is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter te maken, kunt u een gehele KMO overnemen of afstoten en kunt u daarna genieten van een welverdiend pension. Dit wetende dat uw opvolging goed geregeld is en uw zaak blijft bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties van KMO overname het advies van Fusio inroepen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van Fusio voor advies bij de overname van een KMO in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • het coördineren van de due diligence voor de koper en
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;

Kies voor succes bij de overname van een KMO

Kies voor de toekomst van uw KMO, kies voor een succesvolle voortzetting of uitbreiding van uw zakelijke werkzaamheden. Kies voor de mogelijkheden die KMO overname advies van Fusio u biedt. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend