Fusie en overname specialisten

Begeleiding van een fusie en overname specialist

Heeft u behoefte aan professioneel en onafhankelijk advies van ervaren fusie en overname specialisten? Dan bent u bij Fusio aan het juiste adres! Wim Verstockt en Marc Peeters van Fusio zijn experts op het gebied van overnamebemiddeling en vastgoedprojecten. Zij staan u graag bij in het overgangsproces dat in werking wordt gezet bij een bedrijfsovername. Zit u middenin een overgangsproces? Dan is Fusio uw vakkundige en discrete partner.

Een bedrijf overnemen met behulp van de specialisten van Fusio

Fusie en overname specialisten bieden financiële, juridische en praktische ondersteuning op allerlei gebieden. U kan rekenen op advies in verband met:

  • De integrale coördinatie van het verkoopproces;
  • De contractuele besprekingen;
  • Overname/verkoopproces van ondernemingen, activiteiten en bedrijfsgoederen;
  • Samenstelling van het bedrijfsprofiel;
  • De bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf ;
  • Het onderhandelingstraject;

Kortom: de werkzaamheden van Fusio zijn zeer uitgebreid.

Fusio werkt met u samen

Fusio is een professionele overnamebemiddelaar die als vakkundige en discrete partner functioneert en hulp biedt bij overwegingen waarmee bedrijfsleiders, aandeelhouders of de Raad van bestuur worden geconfronteerd. Het gaat vaak over zeer belangrijke stappen in het bestaan van het bedrijf die invloed uitoefenen op de toekomstige situatie. Uw fusie en overname specialisten bewaken en verdedigen uw belangen en werken gericht met u samen om tot de meest optimale transactie te komen voor u en uw bedrijf. In welke situatie het zich ook bevindt.

Meer informatie

Laat u bijstaan door fusie en overname specialisten bij overnamebemiddelingen en vergroot de kans op succes. Voor meer informatie of advies kan u ons steeds contacteren. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op +32 (0)9 222 69 70. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van meer informatie!

Contacteer ons vrijblijvend