Bedrijfsovername adviseur

Bent u van plan om binnenkort grote veranderingen in uw organisatie aan te brengen? Bent u van plan een concurrent in zijn geheel over te nemen of kiest u ervoor om één of meerdere takken aan uw eigen organisatie toe te voegen? Dat kan een zeer verstandige keuze zijn! Door een bedrijfsovername adviseur in te huren, kunt u de kansen op succes vergroten. Immers, u kiest voor een onafhankelijke bedrijfsovername adviseur die veel ervaring met dit soort veranderingen heeft, hij of zij kan u dan ook goed begeleiden in dit proces.

Contacteer ons vrijblijvend

Fusio als uw bedrijfsovername adviseur

bedrijfsovername adviseur

Fusio is uw adviseur op het gebied van bedrijfsovernames en het veranderen van uw eigen organisatie. Dankzij deze ervaren professionals is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter te maken, kunt u een bedrijfstak overnemen of afstoten en kunt u daarna genieten van een welverdiend pension. Dit wetende dat uw opvolging goed geregeld is en het bedrijf blijft bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties waar u de hulp van een bedrijfsovername adviseur wilt gebruiken, de hulp van Fusio inroepen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van een bedrijfsovername adviseur van Fusio in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • het coördineren van de due diligence voor de koper en
  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.

Kies voor uw organisatie, kies voor een bedrijfsovername adviseur

Kies voor de toekomst van uw organisatie, kies voor een succesvolle voortzetting of uitbreiding van uw werkzaamheden. Kies voor de mogelijkheden die een bedrijfsovername adviseur van Fusio u biedt. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend