Bedrijf te koop

Heeft u grote veranderingen in petto voor uw zaak? Bent u bijvoorbeeld van plan om uw bedrijf te koop te zetten? Dan bent u bij Fusio aan het juiste adres! Wij geven bedrijfsovernameadvies op elk gewenst gebied. Wij hebben veel ervaring met dit soort ingrijpende bedrijfsveranderingen en helpen u dan ook graag verder. Met Fusio vergroot u uw kansen om van een bedrijfsovername een daverend succes te maken!

Het brein achter Fusio

Bestaand bedrijf overnemen

Marc Peeters en Wim Verstockt van Fusio zijn professionals op het gebied van overnamebemiddeling en vastgoedprojecten en hebben ruime ervaring in het verhandelen van aandelen, het waarderen van ondernemingen, het analyseren van businessplannen en het begeleiden van – al dan niet – complexe overdrachtprocessen. Door advies van deze experts in de arm te nemen vergroot u uw kansen op succes aanzienlijk. Begeleiding van Fusio is dan ook een zeer verstandige keus.

Onze werkzaamheden

De werkzaamheden van Fusio lopen zeer uiteen en zijn allen gericht op het verbeteren van de zaken van uw bedrijf. Zo begeleiden we u bij het uitwerken van een optimale overnamestructuur vanuit fiscaal oogpunt met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten, bieden we u begeleiding bij het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen, helpen we u bij de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname en begeleiden we de integrale coördinatie van het verkoopproces. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Contacteer ons dan direct geheel vrijblijvend!

Meer informatie

Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u en uw bedrijfsovername kunnen betekenen! Aarzel dan ook niet om ons te contacteren. Heeft u uw bedrijf te koop staan of wilt u een bedrijf overnemen en wilt u daarom bedrijfsovernameadvies? Dan staat Fusio graag voor u klaar!

Contacteer ons vrijblijvend