Bedrijf overnemen

Het overnemen van een bedrijf vergt veel regel- en papierwerk. Om uw kansen op succes te vergroten laat u zich daarom bijstaan door Fusio. Wilt u een bestaand bedrijf overnemen of veranderingen doorvoeren in uw eigen bedrijf? Dan zijn wij uw partner. Onze ervaren professionals maken uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen als u een bedrijf gaat overnemen? Contacteer ons dan direct geheel vrijblijvend!

Contacteer ons vrijblijvend

Een bedrijfsovernameadviseur van Fusio

Bestaand bedrijf overnemen

Fusio is expert op het gebied van bedrijfsovername en voorziet u dan ook graag van onafhankelijk advies. Er zijn diverse situaties waarbij bedrijfsovernameadvies van Fusio u een stap verder kan helpen. Een voorbeeld hiervan is wanneer u een bestaand bedrijf wilt overnemen of afstoten, zodat uw opvolging goed geregeld is en u straks kunt genieten van een welverdiend pensioen. Maar de werkzaamheden van onze bedrijfsovernameadviseurs gaan verder dan dat. Een greep uit de aspecten waarin onze professionals u kunnen begeleiden:

  • Een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf
  • Het coördineren van de due diligence voor de koper
  • Financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoopproces
  • De objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname
  • De samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum

Naast deze werkzaamheden zijn er nog talloze zaken waarin onze professionals u te hulp kunnen schieten. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!

Succesvolle overname van een bedrijf begint bij Fusio

Laat u in het overnameproces van uw bedrijf bijstaan door Fusio om zo de hoogst mogelijke successen te behalen met uw (overgenomen) bedrijf. De mogelijkheden die Fusio u te bieden heeft zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om een groot succes te maken van de overname van uw bedrijf. Met Fusio komt u verder!

Contact

Bent u enthousiast over onze service en diensten en wilt u meer informatie? Schroom dan niet om ons te contacteren door middel van het contactformulier of door te bellen naar +32 (0)9 222 69 70. De professionals van Fusio helpen u graag bij het overnemen van een bedrijf!

Contacteer ons vrijblijvend