Bedrijf over te nemen

Zit u eraan te denken een bedrijf over te nemen? Bent u van plan een concurrent in zijn geheel over te nemen of kiest u ervoor om één of meerdere takken aan uw eigen bedrijf toe te voegen? Dat kan een zeer verstandige keuze zijn! Is uw eigen bedrijf over te nemen? Dan kunt u met bedrijfsovername advies van Fusio uw kansen op succes vergroten. Immers, kiest u voor onafhankelijk bedrijfsovername advies van Fusio die veel ervaring heeft met dit soort veranderingen, Fusio kan u dan ook goed begeleiden in dit proces.

Contacteer ons vrijblijvend

Bedrijf over te nemen met succes!

Bedrijf over te nemen

Fusio is uw partner wanneer u een bestaand bedrijf over wilt nemen of veranderingen wilt doorvoeren in uw eigen bedrijf. Dankzij deze ervaren professionals is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter, zijn bestaande bedrijven over te nemen of af te stoten en kunt u daarna genieten van een welverdiend pension. Dit wetende dat uw opvolging goed geregeld is en het bedrijf blijft bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties bedrijfsovername advies van Fusio inroepen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van Fusio voor uw bedrijfsovername advies in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • het coördineren van de due diligence voor de koper en
  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.
  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;

Kies voor bedrijfsovername advies van Fusio

Kies voor de toekomst van uw bedrijf, kies voor succesvol een bedrijf overnemen. Is uw bedrijf over te nemen? Kies dan voor de mogelijkheden die Fusio u te bieden heeft. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend