Advies bedrijfsovername

Bent u van plan om binnenkort grote veranderingen in uw organisatie aan te brengen? Bent u van plan een concurrent in zijn geheel over te nemen of kiest u ervoor om één of meerdere takken aan uw eigen organisatie toe te voegen? Dat kan een erg verstandige keuze zijn! Door advies voor de bedrijfsovername aan te vragen, kunt u de kansen op succes vergroten. Immers, u kiest voor onafhankelijk advies voor uw bedrijfsovername van Fusio die veel ervaring heeft met dit soort veranderingen, Fusio kan u dan ook goed begeleiden in dit proces.

Fusio geeft advies voor uw bedrijfsovername

advies bedrijfsovername

Fusio geeft u advies op het gebied van bedrijfsovername en het veranderen van uw eigen organisatie. Dankzij deze ervaren professionals is het mogelijk om uw kansen om een nieuwe investeerder aan boord te halen nog groter te maken, kunt u een bedrijfstak overnemen of afstoten en kunt u daarna genieten van uw verdiende pension. Dit wetende dat uw opvolging goed geregeld is en het bedrijf blijft bestaan. Dit zijn slechts voorbeelden, u kunt voor meerdere situaties bij Fusio advies voor uw bedrijfsovername aanvragen.

U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van Fusio voor advies op de bedrijfsovername in vele situaties. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden waarbij de professionals u kunnen begeleiden:

  • de integrale coördinatie van het verkoopproces.
  • financiële, juridische en praktische begeleiding bij het hele overname/verkoop proces van ondernemingen, activiteiten, bedrijfsgoederen en dergelijke;
  • het coördineren van de vendor due diligence of het onderzoek uitgevoerd in opdracht van de verkoper;
  • het zoeken en identificeren van mogelijke kopers/verkopers, zowel regionaal, nationaal als internationaal;
  • een bedrijfseconomische en financiële analyse van het bedrijf;
  • de objectieve waardebepaling met het oog op verkoop of overname;
  • begeleiding van het onderhandelingstraject en de contractuele besprekingen;
  • het coördineren van de due diligence voor de koper en
  • het uitwerken vanuit fiscaal oogpunt uitwerken van een optimale overnamestructuur met oog voor alle financiële en niet-financiële aspecten;
  • de samenstelling van het bedrijfsprofiel of het verkoopmemorandum;

Kies voor uw organisatie, kies voor advies bedrijfsovername van Fusio

Kies voor de toekomst van uw organisatie, kies voor een succesvolle voortzetting of uitbreiding van uw werkzaamheden. Kies voor de vele mogelijkheden van advies bij uw bedrijfsovername die Fusio u biedt. Bekijk de website voor meer informatie over alle diensten en maak direct een vrijblijvende afspraak. Dat doet u snel en gemakkelijk door het contactformulier op de website in te vullen.

Contacteer ons vrijblijvend